Apr 24, 2011

people nowaday ;

assalamualaikum and hai selamat malam (:

malam malam macam nie chatting gosip my best girlfriend. she's very shocked when see our classmate girlfriend wearing bikini and short pants. heheeee kalau chinese or indian kau pegi mampus laa aku malas nak cerita. but member classmate kitorang tu malay.

haila mengucap panjang bestfriend aku tu. sangat laa seksi untuk muslim girl. bestfriend aku tu baru usha picture tu. agak lama juga laa picture tu dah ada kat album member kelas kitorang.

aku tengok tak terkejut sangat laa mula mula. just fikir, ohhh girlfie dia ni too modern. but bila bestfriend aku buka balik cerita ni, so aku pun usha laa balik picture tuu.

seksi seksa mata memandang. adoi masyarakat sekarang nie. tak tau laaa nak cakap macam mana. nak cakap tak tau dosa pahala jangan tipulah weh. budak 5 tahun pun dah reti bezakan salah atau tak.


memang laa kita perlu moden untuk maju ke depan tapi tak perlu keterlaluan. moden dengan cara berfikir bukan nya moden dengan budaya barat yang memang nak rosak kan akhlak orang islam.

haishhh, baru jadi boyfriend girlfriend dah tunjuk itu ini. apalahhh





aku suka cerita ni,

non-muslim - kenapa perempuan islam perlu menutup aurat mereka.

muslim - kamu tengok ini ( menunjuk kan dua biji gula2. satu gula2 di buka pembalut nya dan di campak di atas pasir. satu lagi di campak tanpa di buka pembalutnya ) kalau kamu nak makan kamu ambik yang mana ?

non-muslim - mestilah saya ambik yang masih berbalut

muslim - macam tu laa perempuan islam. mereka menutup aurat mereka dari di cemari oleh mata2 lelaki yang tiada hak atasnya.


so korang yang lelaki, nak perempuan yang macam mana ?
( tapi tak semestinya perempuan tak bertudung semua tak baik kann )

No comments:

Post a Comment