Apr 22, 2011

loving couple (:

assalamualaikum 

ehee aku suka tengok deme bedua.
tadi dalam pukul 0630pm datang laa satu couple nie. haaa serious aku suka tengok dorang. dorang sangat lahh sweet. bagi aku lah. tak tahu laa korang. sebab aku suka tengok dorang ;


dorang dah tua but still sweet. yeahh cara dorang tunjuk kan rasa sayang tu tak de laa over pegang peluk sane sini macam couple muda muda. tapi melalui action dorang je kita dah tau dorang sayang menyayangi antara satu sama lain.


sapa ada baca berita metro err aku lupa hari apa punya paper. but wife dia minta tolong tapi dia baran pegi belasah wife dia. padahal suruh tolong ape jerr. korang nak baca boleh click sini  myMetro


err tak nak lah aku bila dah tua jadi macam tu. kalau boleh rasa sayang tu biarlah sampai mati. and aku tak nak laa jadi macam couple sekarang. bercinta sakan sakan. tapi kahwin baru 2 3 tahun dah cerai. err tak nak camtu. tak nak lah menambah kan statistik pasangan yang bercerai kann


comel enn macam nie (:

No comments:

Post a Comment