Apr 27, 2011

friends (:



assalamualaikum 

nak tayang gambar bestfriends aku jee (:
from left : ira , erma and ila (aku lerr tu )


fyi kitorang tak penah tangkap gambar bertiga selama ni even dah kawan lama gila. ni kira first time laa. pelik kann ? hahaaa. aku pun tak tauu ape pasal. 


ahaaa korang tak boleh lerr nak masuk line sebab dorang dah ada yang punya. tu lerr lambat lagi. huhuuu. aku sorang je yang janda antara kitorang bertiga nieh. benda dah lepas kann weh aku pun malas nak fikir benda benda nie sekarang. buat semak jee. kawan ngan semua orang kan lagi bagus. tak perlu nak jaga hati sesape enn ( ayat nak sedap kan hati je tuu. tapee tengok laa PLKN nanti ;P hahaa )


we're friends since 11 years ago. rasa macam kejap sangat kitorang bekawan. tup tup dah habis sekolah. kira dorang member tadika, sekolah rendah tapi ira sekolah kebangsaan lain sekolah agama je kitorang sama. pastu sekolah menengah lak aku plak tecampak jauh dorang bedua sekolah sama.


hope our ukhuwah never ends forever insyaAllah ;D


No comments:

Post a Comment