Apr 5, 2011

dulu dulu (:

assalamualaikum 

heee , bila ingat kan balik kisah dulu dulu cambest je rase. 
haritu aku drive kereta pergi pantai BNO. it's not beach actually. sebab kawasan paya bakau so tak boleh mandi. kalau korang nak rasa badan gatal gatal boleh test mandi (: heee


and and of course my besties pun follow sekali. aku nak pegi lepak BNO sorang je pejadah enn. best dapat spent time dengan dorang. well kitorang nie nama je rumah dekat tapi nak jumpa seminggu pun payah. yelaa masing masing kerja enn. hishh baru kerja after spm belum lagi continue study and after tu kerja. mesti lagi tade masa nak jumpa. itulah hidup 


sampai sampai pehh parking full ! dah laa aku drive manual punya waja. bontot waja sikit punya besar kot. kalau kancil ke kelisa ke confident laa sikit nak selit packing. but thanks god , that time juga ada hilux baru keluar packing. berseri seri muka aku dah selamat sampai. cuak wei bawa anak dara orang. dah laa tak pro lagi bawa kereta manual. 


wahh time keluar kereta je angin terus menderu deru dekat muka. air tengah pasang time tu so angin kuat laa. best best ! pastu cari port. ingat nak makan mi udang dekat BNO tu tapi member aku taknak so beli laa nugget2. pastu lepak dekat tembok tepi laut. makan ! silau gila matahari petang. best best.

pastu cecite laa. dulu dulu kecik kecik lepak dekat rumah cik izan je tak pun naik basikal keliling taman. time tu kalau tak ada basikal punya laa tak best ! kalau ada activity koko dekat sekolah rendah pergi lah mengayuh basikal tiga orang. ohh ya aku dengan erma sekolah kebangsaan sama, ira sekolah tempat lain dekat jee dengan sekolah kitorang. tapi sekolah agama kitorang sama (:

 sumbangan ikhlas pakcik google. terima kasih


pastu bila dah besar sikit, naik motor pula. heee. aku tau bawa motor lagi awal dari dorang bedua. tak silap aku time tu form 2 or form 3 so one day ni dorang suruh aku ajar naik motor. aku ajar laa dekat jalan lurus depan rumah ira. ohh time nie ira dah pindah dari taman perumahan kitorang. tapi still dekat. ajar mengajar sampai nak tumbang motor aku. hee best kan dulu dulu ?


  sumbangan ikhlas pakcik google. terima kasih
gaya ni best.ktorang penah buat and the end tayar pancit !


and bila dah habis sekolah, drive kereta pula. sekarang dah tak main laa keliling taman perumahan naik basikal. lenguh kot kaki baru kayuh sekejap. sekarang lepak tempat jauh sikit. bila fikir fikir kan balik, cepatnya masa berlalu. cepat nya kitorang membesar. cepatnya cepatnya cepatnya. dunia akhir zaman kan ? semua nya terasa cepat

sumbangan tak ikhlas azila aischi
gamba kitorang dating hari tu tak upload lagi. 
sekian terima kasih


mybesties ;
erma nadia binti m nadzri
puteri syahiratun nabila binti ali asad 
friend since 11 years ago

No comments:

Post a Comment