Apr 4, 2011

bila lelaki begosip ;

assalamualaikum ,
hai hai hello hell . okey dah tak payah merepek -.-'
jom jomm baca entry bila lelaki start bergosip !


alkisahnya tersebutlah kisah yang dikarang azila surasushi kisah yang berbunyi err , ape pasal macam erk weird gila ayat aku nieh. pening tak ? okey dah continue !

cam gini . tadi aku comment dekat wall post member aku. of course laa lelaki ! dah cerita pasal lelaki enn sekarang. tetiba je dia cakap ,

" dengar cerita , kau hot stuff sekarang "

pastu aku dengan sopan nya balas

" blahh ! pegi mam sape yang cakap camtu . mesti pasal result aku enn "

" hohoo B) aku rasa lain cerita kot sebab tade pun pasal result "

" huhh, baik cakap pebenda ? tak baik auu ngumpat belakang2. aku open je korang komen pasal aku "

" mane laa aku tau sangat, aku dekat hospital an. aku dengar cerita je "


‎" begosip je kje bdk laki nie ehh. Melebih pompn lak. mesti si tuuut, tett ngn bdk2 len nie "


" ish, tak baik tuduh orang "

" okeyy2 tak tuduh. hee sape laa mulut mcm ayam tu "

" entah la. ada orang cecite dekat aku yang kau ada boyfriend "


" pehh. hahaaa. okey itu klaka gila. ek eleee korg tu pun nak kecoh ke ? tau aa aku tak cantik enn. tak bole nak ade bf enn "


" cerita panas woo bagi guys macam kteorg. lepas tu ko break en ? "


" hahaaa sumpa siod doe. mane tah korg punye sumber gosip nieh. Tak laa haritu aku saje je tuka2 in relationship then 2days after tu aku tuka balik jadi single. haiyaa korg nie. buat spekulasi jee "

" ko ni an cerita dah hot habis. nak buat camne. salah info en "

" tu laa len kali tanye dulu. nie memandai je buat gosip "

" haha biase laa. budak2 memang camtu "


" aa kau cakap orang, kau pun sme "

ends ; lelaki & perempuan


see , betapa busybody nya dorang nie. well aku tak cantik so bagi dorang kira macam wahh hebat gila azila ada boyfriend -.-'

ek eleee itu pun nak kecoh ke ? aku tak terdesak sangat kot nak ada boyfriend . yee tau aku tak cantik enn. so orang tak cantik tak boleh ada boyfriend. orang tak cantik duduk tepi je senyap senyap.


alahhh selagi  aku still ada family yang sentiasa support jatuh bangun aku, aku peduli apa. selagi aku still ada kawan yang sentiasa bagi semangat time aku down, aku tak kisah orang nak cakap apa. 

okey dah terlebih emosi pulaa. hehee .
tak cantik tak apa, janji tak menyusahkan orang. janji tahu jaga diri. janji tahu jaga maruah keluarga. janji sentiasa buat baik sesama makhluk. janji ~ berapa banyak janji daaaa. hahaaa. apa2 pun bersyukur dengan nikmat yang Dia kurnia kan. aku dah dapat hidup hirup oxygen free pon dah Alhamdulillah :D






heee. biru tu aku. putih tu member aku maisarah. terlebih gelap je sebab active terlampau lampau. lagi kulit aku jenis cepat gelap lambat putih. pakai tudung lagi. memang macam kuda belang aa kan. hahaa :D

#wootwoot maisarah tu single. tapi sila beratur err. hahaa



2 comments:

  1. lagu x sedap.lagu x sedap.lagu x sedap

    ReplyDelete
  2. dari lagu blog kau. berhantu ! hahaaa

    ReplyDelete