Mar 20, 2011

waiting spm result ;

salam kepada yang membaca
:)

3 days to go. now aku sangat pasti spm candidates 2010 semua tengah cuak plus berdebar-debar menunggu 23 mac persamaan hari rabu ! yaaa cuak gila kau. masa upsr and pmr dulu tak adalah rasa sampai macam ni.

hmm pape pun teruskan berdoa sementara tinggal saat-saat akhir ni. bertawakal kepada DIA. semoga apa yang aku usahakan selama dua tahun ni berbaloi. aku tak harap straight A's tapi cukup lah ada A and lulus dengan credit semua subject.

seriously aku risau gila babeng dengan physics , chemist and addmath ! 3 subject serangkai tu memang buat aku tak lena tidur. jangan jangan tolong jangan failed. lulus credit pun cukup lahh. hailaaa

hope everything okey.
Ya Tuhan jika kau telah menetapkan ketentuanMu, kau redha kan lah hati aku untuk menerimanya.


:)

No comments:

Post a Comment