Mar 24, 2011

thanks people ;

assalamualaikum,


tadi kan kan kan member aku text by phone.
then dia cakap " aku rasa nak bunuh diri "

aigooo. mak aishh.
then aku pun cakap, kalau tak fikirkan family and agama aku
pun aku dah bunuh diri.

sungguh impak besar macam gempa bumi plus tsunami.
tapi iman masih ada. DIA lebih tahu apa yang telah ditetapkan


dia cakap ma dia tak bercakap dengan dia since semalam 23mac.
her tak tahu nak describe macam mane pun dah tak jadi pendengar setia.


then aku text back cakap ,
relax okey. lama-lama nanti okey insya-Allah. doa je banyak-banyak
semoga dipermudahkan segala urusan.


result aku lagi lagi lagi teruk kot dari member aku tu.
yeahh time aku dapat result aku cool lagi depan parents and members aku.
but bila malam nak tidur aku nangis kot. silent crying
pagi tu aku bangun dengan tak semangatnye.
then ma aku cakap jangan down sangat.


aku jenis tak show kat people aku sedih so bila ma aku cakap
macam tu terus aku bangun and starts this morning dengan azam baru.


abu tanya aku okey tak.
better don't ask me like that.
aku cakap kat abu jangan tanya macam tu. kalau nak ikutkan hati
aku nak drive laju-laju langgar pokok. hahaa.
tapi aku still tak gila okey nak buat macam tu


ahaa. and my habit bila aku sedih , kecewa and bengang aku suka kelajuan and tempat tinggi. tempat aku takde tempat tinggi so aku release tension. with kelajuan. memang silap abah aku bagi aku drive. but insya-Allah everything still under control. aku tak nak mati awal wei. amal aku tak cukup banyak lagi


to all my friends , million thanks to you all coz support me when i'm down. nissa , syaira , erma , ira , abu sikit je kot. hahaa. pray for my future people. iloveyou

;D

No comments:

Post a Comment