Mar 1, 2011

tak reti ;



korang korang korang ,
assalamualaikum ! jawap okey . hehee 


entry untuk bulan baru . weweee . dah masuk MARCH kot .
ohhmygod . ohhmygod . result SPM kian menghampiri ! 
dupdapdipdapdup ! dengar tak bunyi rate jantung aku ?
tak dengar ? nak dekat laa tu ! heeeeeee :D




actually tak nak cerita pun pasal benda nieh .
just nak cecite pasal , hmmmm ee aaa ummmm .
nenek kau makin chantek ! ehh bukan . pasal aku tak reti !


reti apa ? reti makan ?! nehi ! aku sangat pro dalam bab makan :D
reti dalam bab berkasih sayang lahh . kuikui .
geli tak dengar huhh ? hehee word skema gila


BERKASIH SAYANG ? ( skema aa tu doh )


tadi gadoh2 manja ngan si syukri steward sebab aku suka kutuk dia
habis habisan . ada dia cakap dia cute . yekk ! nehi !


aku kutuk dia straight to the point . pastu dia pegi tanya 
mana kasih sayang aku ? suka kutuk kutuk dia . haha . SORRY !
aku hanya gurau gurauan sahaja . tak bermaksud yang benar ya pakk.




word bekasih sayang tu tak boleh blah . macam hahaa kelakar kot .
sorry to say , aku memang tak reti nak tunjuk2 kasih sayang segala bagai 
secara serius ! aku selalu buat main main je . hahaaa perangai kot .
susah laa nak serius mius segala bagai nieh . hormon suka main2 telebih sangat


hahaaa . pape punn . kasih sayang tak semestinya kita tunjuk . bagi aku kalau kita care ngan sameone makna nya kita sayang kat dia . cam gitu laa . tak reti nak explain pasal hal2 berkaitan nieh



syukri stewart 

cute ke ?


ji hoo

rasa yang ni lagi cute :D
HAHA



No comments:

Post a Comment