Mar 5, 2011

partner partner ;


heee salammmmmmmmmm
:D


hahhh saje nak show partner2 dorang 
tengah takde kerja pastu FB walking then nampak gambar2 dorang , 
some of them ade yang couple , ade yang just scandel2.
yang couple and dah break pun ade jugaa .
tapi aku suka sebab nampak sweet je . ahaaaa

 jommmmm kita tengok . jeng jeng jeng !!


habib && maisarah 
:D

satu kelas and asyik gadoh je kerja 


dhaus && ain 
:D
dorang dah break tapi still kawan lagi



awie && yana
:D

dorang pun dah break juga . lama juga laa dorang couple
sebab break ? ahaa adelaaa 
hal orang tak boleh canang sane sini



hatim && aida farain
:D 

dorang nie scandel scandel je .
memeriahkan suasana sekolah . hahaa



faisal && eira
:D

dorang ni tatau ape cite 
suka suka tapi tak couple couple.
tapi kalau couple susah sebab satu kelas kot

jun && zila
:D

asal mata aku sepet sangat ? sebab ta pakai spec laa ni
nie last gambar kitorang berdua
okey dah break so boleh masuk line


haha
sekadar gurauan . aku malas nak fikir sekarang



2 comments:

  1. zila............aku pown de.???
    -,-'''
    atie dgn amir xde.??

    ReplyDelete
  2. ohooo , atie and amir takde gamba dorg bedua laa . just couple2 yg nie je ade kt photo album habib

    ReplyDelete