Mar 28, 2011

hari malangkah ;

assalamualaikum reader.

before tu anda boleh click link ni : NEW HANDPHONE
itu entry aku sabtu minggu lepas persamaan 19mac2011

and kali nie pasal handphone lagi lagi anddddddd lagi !
bukan nak cakap aku tukar lagi tapi aku nak cakap.

HANDPHONE AKU MASUK TOILET BOWL !

selamat tak ada khazanah dekat dalam toilet bowl tu. so aku ambik dengan tangan balut balut dengan plastik and aku lap lap guna tisu pastu aku tengok skrin dia dah macam bodoh sikit. aku turn off then aku on balik tengok ada message from aziz asmuni. aku reply kejap. then try buka lagu but sound got problem.

tangan dah ketar ketar takut mak dengan abah aku tahu.
even pakai duit aku tapi err cuak laa juga.

screen dah macam sial sekali dengan sound sistem. aku buka segala bateri cabut sim card and memory card. pastu terus ambik kunci motor rempit pegi kedai repair handphone.

nak nangis tapi takda air mata keluar. kau bayangkan baru seminggu sehari aku guna benda alahh tu and on my birthday tetiba jadi macam gini. mau aku meroyan tahuuu

dahh malas nak cecita lagi panjang. esok insyaAllah phone aku keluar hospital. if something wrong lagi memang aku tolak phone tu beli phone baling anjing punya. jatuh beribu kali kau baling baling buat bulu tangkis pon no hal lahh.

err 3310 ada lagi ke sekarang ?

tadi hampir hampir terkantoi dengan parents aku time celebrate birthday aku. fuhhh rahsia masih selamat. adik aku memang boleh di buat kroni ! dah kbai.


:| handphone ohh handphone

No comments:

Post a Comment