Mar 28, 2011

happy 18th ;

assalamualaikum ,
now 28 mac 2011 and it's my birthday !

cake from pakcik google 
:D

dah 18 tahun aku hidup menumpang dekat bumi DIA. syukur alhamdulillah DIA masih beri aku kesempatan untuk bernafas.semoga aku menjadi hamba yang tahu bersyukur. aminn

dahh 18 tahun nie tak bermakna aku boleh buat ape ape saja. aku masih di bawah tanggungan mak and abah. heeeee anak mendengar kata macam tu lahh :D

harapan aku :
semoga aku berjaya dunia and akhirat.
menjadi muslimah yang sejati
menjadi anak yang lebih baik dari yang baik

kalau nak list banyak sangat kot. sampai esok pagi pun tak habis. hahaaa 


err kembar sama hari dengan aku,
abu zarin zulkafli and and  
ahmad fitri abdul majid.  may Allah bless our life.


;D

2 comments:

  1. Assalam...Bw dari BCRoom.net

    Hepi beshday yer...wah terkenang plak masa berumur 18thn...gunakanlaa masa muda tuu sebaik2nya...banyak lagi benda nak explore tuuh.hidup sebenar bermula selepas sekolah.wellcome2...selamat menempuh alam dewasa...

    Entri Terbaru : ►Motivasi : Bantuan Waktu Susah

    ReplyDelete
  2. hahaha . mekasih2 (Y) selamat hari jadi jugak (Y)

    ReplyDelete