Mar 25, 2011

falling in love ;

salam korang ,
haishh pagi pagi bangun buka pc terus nak update belog.
rajin pula en aku. tajuk merepek raban pula tu.

saje nak buat cerita jadi hot. ahaa
actually aku dah falling in love gila dekat niehh

SATRIA NEO R3 !

hot tak hot boyfriend aku ? handsome kann. hahaaa
selamat tinggal lah suzuki swift. kau dah jatuh tempat kedua !
grr boyfriend aku yang nie muka lagi garang kan kan. hahaaa


tapi kereta ni nak pakai time bujang bujang boleh laa. 
kalau yang dah berfamily tu baik korang angkut alza tak pun exora
proton dengan produa laa. nak sebut oversea punya sampai subuh esok pagi pun tak habis cerita. too many kot

hahaa tu saja. err harga dia dalam RM 70000 lebih .
taktau harga yang tepat. malas nak cari kat pak cik google.

kbai. nak kemas rumah !

:D

No comments:

Post a Comment