Feb 3, 2011

sorry korang ;

heee assalamualaikum ,


actually nak bagi tahu ,
kepada kawan2 aku , member sekolah , asrama , FBian especially yang aku deactived account facebook aku . tak tahu sampai bila . entah , rasa macam dah boring guna facebook . now aku just blogging je . pape info aku yang terbaru yang rase nak share ngan korang aku update kat blog ehh . sorry if korang ada masalah nak contact aku . sesiapa yang ada phone number aku , boleh text terus kalau ada hal penting okey .

aku bukan saje2 nak hilang kan diri , nak lost contact ngan korang . haihh taktau nak cite cmne . alaa one fine day nanti aku active kan balik okey .
take care !


ohh ya , aku ada twitter and formspring . tapi tak payah laa tau . aku pon jarang bukan dua2 tu . aku buka twitter pon sebab nak ambik tahu pasal korea je . heheee . peace :D

adik aku bagi flying kiss :D

No comments:

Post a Comment