Feb 11, 2011

pecah kaca pecah gelas ;




best stalk orang 
hahaa . korang penah buat kerja gila mcm tu ?
elehh tipu tak penah 

tadi aku buat lagi tau kerja tu 
dah lama gila pencen stalk2 orang nie since ikhwan dah kua skola
aku tolong kawan aku jep after tu 
tangan aku power tau tangkap gamba curi2 . hee

okey , aku tak telampau kemaruk
sampai nak tangkap gambar orang yang aku admire
just tau birthday , kelas , rumah sukan ape , kelab ape 
tu pun cukup kann . hahaa . tak payah nak lebih2 . aku tak gila lagi

btw tadi aku stalk sorang mamat nie
thanks bebanyak kakak ku banyak menolong
dia kira macam my pap love laa
usha2 jap pastu aku rasa macam 

hmmm 
penah tengok kaca pecah ?
bukan pecah terus langsung tak nampak rupa
kira macam retak laa cam gitu 
retak keseluruhan tapi masih ada rupa bentuk :D



No comments:

Post a Comment