Feb 23, 2011

mengUPDATE kan blog ;

ASSALAMUALAIKUM , jawap ! 

aku ada baca entry kat mane ehh , lupa laaa . dia cakap kalau kita bagi SALAM bila nak menyapa orang itu salah sama sekali .itu merupakan kependekan kepada assalamualaikum laa . kan bila kita text someone , bila malas gila babun nak taip pepanjang kita tulis SALAM je , dorang kata tak boleh . alahh aku tak baca habis laa artikel dia . tak tau reason dia ape . hmmm . never mind . panjang kan lebih baik . cett poodah padahal ada je entry kau before ni guna ayat salam tu azila oit .

ahh okey aku bukan nak mengulas topic nie sebab tak berapa tahu kesahihan dia . so kita stop jelaa takut nanti meraban macam2 bawa ajaran sesat pulak , ye dop ?




lately nie kan aku malas gila nak UPDATE blog . okey may be semalam . semalam ke ? aku rasa kau edit after pukul 12 azila so dikira hari ini sebab sekarang tak masuk pukul 12 lagi enn ? . okey stop merepek azila and kembali menulis benda penting2  hari ni may be aku rajin sikit . tengok ! blog aku betukar rupa :D heheee
tapi tak sehebat blog korang . ak malas nak update cantek2 sangat nie . banyak html kena copy and paste . pening kepala ! so dari theme merah bertukar err tu yellow ke hijau cair haa ? sorry saya buta warna :D


okey mari mengupdate latest thing dalam minggu2 niehh .
yang lama sikit tapi dikira hot news lagi semestinya aku sudah lepas test JPJ ! yehaaa . okey this is 2nd test . masa 1st test tu i'm failed sebab pegawai JPJ dia sumpah macam b***s*** . err aku tak mencarut ehh . hahaaa :D


pastu emm haa aku stalk someone nieh . dia nieh kira pelanggan tetap kat restoran abah aku . and hasil nya tengok aku dapat kutip info pasal dia !
* dia pakai wallet levi's
* pakai motor honda wave no plat JLA 1651
* nama dia yunus :D
* rambut pacak2
* mata bulat
* bekerja bukan student sebab dia penah pakai kemeja pastu ada nametag dia . thats why aku tau name dia . tapi taktau dia kerja mana and ada wife or not . sebab dia selalu makan situ ngan member dia je . dia comel kot 
bhahaa . korang mesti fikir ( jangan dekat ngan budak nieh ! BAHAYA ) but what ever ! i don't mind . selagi aku tak kacau hidup orang sampai porak peranda aku rasa tak salah enn.


pastu ape lagi ehh .


hahhh . malaysia menang lawan pakistan 2-0 . now tunggu game dekat pakistan plak tengok macam mana .pape tah player pakistan . sumpah tak profasional langsung ! pape pun congrats for junior team . korang hebat !

No comments:

Post a Comment