Feb 11, 2011

kami senior :)


haip haip , salam buat reader :)

saje je nak mengimbau kenangan time form 5 
sedih nya dah habis skola niehh . rinduuuu !
asyik flashback je ngan member kat dalam FB pasal tu pasal niehh .
hahaaa . pastu tadi dorang cite pasal bas . biasa laa form 5 mesti laa conquer habis kan

pelan kedudukan dalam bas :)



nie kedudukan kitorang time dalam bas . 
dari awal tahun sampai habis sekolah !
kan ada dua sit kan ? kitorang duduk sorang je . junior sume duduk dua2 laa .
nak duduk sorang conquer 2 sit memang nak kena laa enn . itu untung nya jadi senior  :D

sumpah rindu gila zaman sekolah . 
padahal baru sebulan lebih jadi penganggur terhormat kat rumah nie . hmmm




tadi tiba2 mak aku tanya : result kau keluar bila ? 
adehhh . telan airliur aku bila fikir . dalam sebulan lebih kurang macam tulaa . CUAK !

No comments:

Post a Comment