Feb 28, 2011

FB walking ;


wondepets , wondepets kami datang . memberi salam kepada pembaca belog . hahaa takda kerja , assalamualaikum :D 


tadi enn aku facebook walking .  melawat2 facebook orang sambil melihat2 photo . ape ingat boleh walking blog to blog je ke ? ahh takda kaitan !


pastu singgah dekat wall yusrin , exer asis now study dekat matriks kedah kat nun changlun sane. jadi laa peramah kejap menyapa yu , yu , yu , hai yusrin . camgitu laa caranya .
( tu pun nak bagitahu ke )  (-.-'') hahaaa biar lah !

pastu sembang punya sembang gaya macam dia lagi muda dari aku . ecehh . padahal tua setahun je takde laa jauh mane enn . siap tanya dah ada girlfriend baru ke tak . hahaaa . memang kepochi betol :D


pastu melihat lihat gambar dekat album yusrin pastu bekirim salam dekat kawan yang ada dalam gambar tu . teruk teruk teruk ( gaya upin ipin ) hahaa . aku memain saje nak mengusik enn . sekali member dia yang aku suh kirim salam tu tengah online lahh pula ( gambar tagged so boleh perasan kalau orang comment ) pastu yusrin bagitahu dia duduk jauh study nun dia rusia sana . OMG ! okey jauh merentas benua .


sempat laa sembang2 juga ngan budak rusia tu tapi kejap jelaa . apekehal nya nak buat sembang macam dekat kedai kopi gaya dah lama kenal  ? pastu tengok facebook dia . ohh ya nama dia fakhrul izzat . dia baca tak agak2 blog aku ? sebab aku ade follow blog dia tadi tapi fb dia aku tak add . orang tak kenal nak add buat ape enn . hahaaa hey nama awak saya papar dekat situ tau ( minta izin ) papar ? skema ! dush !! okey whatever .

pastu tengok gambar2 dia via facebook dia . sape suh tak private enn . hahaa . sorry again . macam best kot kat sane . ohh ya dia budak medic . semoga berjaya menjadi doctor ya ! chaiyok !!



p/s : hari tu baca paper , dia cakap kualiti graduate doctor from overseas kurang memuaskan . yang okey graduate from ireland , london and america . but from rusia tak sangat . mesir dia tak cakap ape2 pula . so tingkatkan kualiti anda ! ( pesanan daripada penaja belog tradoisoo )


No comments:

Post a Comment