Feb 11, 2011

ehh baju tebalik ;


salam satu dunia semua :DD

hahaa . malam malam kena happy ye tak .  
esok tak payah dah bangun awal and pergi pasar tu sume dah . abah aku dah balik so relax laa sikit :D ehemmm bukan nak cerita pasal kerja after sekolah nie haa . nak cerita pasal baju tebalik ! ahaaa bukan aku yeaa . orang lain . stranger . aku tak kenal sape .


cerita nya bermula apabila mak aku suruh pergi beli A4 paper and pembalut teks book adik aku kat stationary stores . then aku pon masuk laa kat kedai nama wei seng . aku hai hai kat kawan aku yang kerja kat situ . pastu ada 2 orang mamat nieh tengah pilih2 pen sorang pakai baju melayu purple sorang lagi tshirt putih  . aku pandang sekilas pastu aku pandang balik kat budak baju putih tu .

dalam hati ' ehh dia pakai baju tebalik lahh , kawan dia tak kan tak perasan plak '
ahh never mind laa . then aku terus jalan kat member aku tanye tempat pembalut teks book and A4 paper . kawan aku bagi tahu benda tu ada kat depan pintu masuk 

aku patah balik then masa lalu belakang that guys aku cakap pelahan 
" ehh baju tebalik "

pastu aku terdengar membe dia cakap kat budak baju tebalik tu .

" patut laa dia pandang sini . malu jelaa kau nieh "

hahaaa . pastu aku nak pegi bayar aku tengok budak tu dah takde . ade member dia je .
malu lahh tu . so pengajaran nya before keluar rumah tengok semua okey ke tak . tahu 
hahaaaa :D


*saya patah hati

No comments:

Post a Comment