Feb 6, 2011

eh hahaa !



okey hahaa first time 
3 days again ehh azila 
then ingore jelaaa gila !
hailaaa bape kali nak buat tapi tak buat buat juga 
lu cakap banyak pusing sana sini laa dey


okey okey tiga hari lagi lepas tu
KAU BUAT !


p/s : aku tak boleh nak deactived account facebook lama2 laa . bukan sebab aku tak boleh hidup without facebook tapi abah aku suruh plan promote our restaurant via facebook . okey tegendala seketika . tapi aku tetap tak boleh nak online lame2 sekarang sebab kena kerja laa tolong abah aku . kesian plak kan takde orang tolong . lagi duit masuk . dari aku duduk rumah duduk depan computer sampai power spec aku tinggi baik aku tolong kat kedai . eheee :D







No comments:

Post a Comment