Feb 3, 2011

design baju ;




sweet tak sweet ?
haha design jelaa . ada juga rancang nak pegi print baju nie
tapi sorang rumah kat cheras , sorang kat shah alam , aku nie haa kat sabak bernam . kaki tak panjang lagi nak gerak mane2 . yelaa orang baru lapasbelas tahun kot . birthday pon tak lepas lagi so meaning still tujuhbelas laa kitorang :D insyaAllah , if ada masa boleh je . tapi tak mencapub sangat ke jual muka kat tshirt ? hahaaa . ktorang pakai tudung bukan orang nampak pun gambar sape . tettt

nie aku and annissa :D

ni aku , nissa and syaira 
click kat gambar untuk lihat dengan lebih jelas kepada sesape yang rabun tu
hee sape boleh teka kitorang kat mane time nieh 
jawapan tepat dapat rm10 ! meh cepat teka !!



No comments:

Post a Comment