Feb 17, 2011

aku sayang abah ;



salam korang :D
heee sape sayang abah dia ? angkat tangan !!
( mana tak nampak pun korang angkat ) heee


tadi aku baca laa blog ENCIK HAFIZ
pehh agak meleleh lahh baca entry pasal late father dia .
sungguh pun aku tak penah rasa kehilangan lagi tapi tetap tesentuh .
well hati perempuan kan lembut . heee :)

( actually aku senang tesentuh hati bila baca membaca je . baca writing yang sedih memang cepat je leleh . but in reality gila susah aku nak nangis . agak2 setahun ade 4-5 kali kot . tapi yang pasti tak lebih sepuluh laa . serius aku tak tipu . ini memang FAKTA ! )

okey sambung cerita , 
hee aku suka merepek menambah mana yang tidak perlu :D hee
memang aku sayang abah aku . aku anak manja tapi manja aku tak over okey . abah aku sangat sangat baik :D

mak aku marah dia membebel macam mane pun abah aku senyap je 
yelaaa kalau sorang tengah berapi yang lagi sorang mesti laa jadi air kan ,

pastu kitorang adik beradik sepuluh orang ( ramai enn . ohh aku anak ke-4 )
suka cerita pape je ngan abah aku . kalau abah aku ambik aku from hostel ,
mesti aku cerita pape kat abah aku . pasal kawan2 aku . opss pasal boyfie taklah . benda nie aku cerita kat kakak2 aku je :) hee aku pun tau segan jugaa .

tadi adik aku suruh buat rumah homework dia , abah aku yang buat en .
dulu project abang aku time skola teknik pon abah aku tolong juga .
abang aku blaja wiring sume abah aku juga tolong tunjuk kan ,
senang cite sape anak2 abah aku ambik electrical basic tu dh ade sikit2 .

nak cerita sume memang panjang gila .
yang penting di sini ,

AKU SAYANG ABAH AKU :D

No comments:

Post a Comment