Jan 26, 2011

team medical dragon ;

hello peopleee ,

last year , kawan aku budak aminudin baki aka sab
balik skola with a lot of comic . woww .
before this aku tak berapa suka comic yang berepisod sebab
nanti nak follow kena beli tiap2 bulan . but time tu
dia bawak balik comic team medical dragon nie dari epsd 1 - 8
tak silap aku . sampai 8 laa kot .
sebab doctor ryu yang kena stop jadi doctor dia
langgar peraturan perubatan jepun . tapi gila interesting .
then dia di invite for join team untuk thesis batista . goshhh .
tapi tak boleh nak habis kan coz sampai epsd 8 je . kawan aku ckp
comic next epsd tak di bawa masuk ke malaysia sebab cite dia terlampau sangat .
tapi bagi aku best kot . haihh , sape tengok tau laa macam mane besar nye
tanggungjawap doctor nak selamat kan orang . so sesape yang berminat nak tengok ,

jommm cari kat sini ; mysoju.com/team medical dragon
enjoy your watching :D 

sorry takde gambar , malas nak upload . hee

No comments:

Post a Comment