Jan 17, 2011

surat chenta ;

hello peopleee ,
assalamualaikum and salam sihat sejahtera semoga :D ekekeke 


korang penah dapat surat cinta tak ? 
hahh tak penah ? punya laa baik korang nie. tett 

kitorang penah kot . ulang suara . kita orang . kitaorang 
dah name nye pun aku tulis mcm tu 
siap tulis banyak kali and bold plus colour lagi .
maksud nya yang dapat surat cinta tu 
kami semua budak2 esperanza beramai2 satu kelas.

kita orang semua 
budak baik
kami nakal tapi kami tak jahat taooo .

mari tengok surat cinta kami 


ekekekeke . baik gilaaa kan kitorang .
actually cikgu time nie bengang sebab kitorang lambat pegi kelas dia setengah jam
ye lahh dok siap kan kerja kursus lukisan kejuruteraan tu
dah ngadap kerja kursus mana nak ingat masa dah terlebih .
ngeee . padahal bukan nye selalu pun ktorg lambat masuk lab chemist nie .

pape punn kitorang budak perempuan ngn cikgu nie okey saje .
dah pun kls ktorg pompuan 8 orang je .
mesti laaa jadi anak emas sikit . ekekeke 
laki pulak 23 orang . major malay . memang banyak ragam laa kan .

korang yang baca , jangan buat macam nie tau . tak baik!

No comments:

Post a Comment