Jan 1, 2011

SAYANG DORANG DOHH!

hello peopleee ,


hai people

heee tak tau nak tulis ape sebenar nyee ,
haaa cite pasal a week before spm laaa .

okeyy start from selasa 16 nov
form 5 ada laaa seteng2 yang tak balik rumaa .
so ktorg rancang laaa nak kua lepak mamak kejap after asar .
weyy baik sikit , yg rancang YDP ktorg ehh . so ktorg dgn excited nya ofcoz laa JOIN !
sedang kan yg sebaik2 exco2 asrm tu pun pegi , tak kan aku tak pegi kot . ahaaa
then kua pakcik bising suruh bgtau penguasa . ktorg malas laa . dekat je punn
actly penguasa ktorg tak kasi , tp dah siap2 dgn semangat berkobar2 ktorg kua jelaa

thenn lepak2 kt mamak nurin tu . ahaa . ktorg kalau bising normal laa tu
bayang kan 12 org lepak mamak . then sume pompuan . mne tak pandang kann
lepak pnye lepak smpi mgrib pula , nak balik nye tu hujan turun pula . redah sudaa


then rabu 17 nov
time niee raya haji .
okeyy SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA :)
even lambat nak juga wish ! haha .
ktorg semayang raya same2 dkt masjid jalan kaki ! jauh weyy .
but kenangan rite . 1st and last solat raya sme2 with form5

balik tu DM buat rendang dgn nasi impit . aku takde laa sayu sgt .
tp terase laaa juga . sedih ! haha . weyy hati kental laa doh .
tp hari tu . ramai laa parents yg dtg . bawak makanan sume
temasuk aku :) yeahh thankyou mak abah
tp banyak sgt makanan gilaa tak habes . form5 sikit pulak tuu

18nov
korban besar besaran yayasan selangor kat aysk .
BORING !

kalau korg tengok activity ktorg . haha . sumpa mcm bkn budak tgh exam .
macam tak tension langsung ! tp sape ckp , dlm hati pehh
dupdapdupdap !
tapi tak seteruk time nak exm addmath . gila rasa nak demam pening suma ad .
chemist plak aku pasrah. sumpa aku mcm tak penah blaja chmist je b4 niee
tp thanks to Allah . soalann agak senang :) tapi paper 3 laa
yeahh tak sangka experimnt kua catalyst ! sume trget rusting laa . grr


No comments:

Post a Comment