Jan 20, 2011

new playground

friends ,

dekat taman aku ada new playground tau ,
dorang dah ganti baruuuu . petang petang memekak
laa dengar suara budak budak tu main kat padang . adoi .
tapi jauh sikit dari rumah aku . hishh tak best ! tak boleh nak lepak . segan

dulu dekat sikit ngan rumah boleh lepak malam malam ngan bestie aku erma .
seludup lappy mak aku keluar pastu online connect dengan wireless rumah aku .
tak kesah langsung bergelap dekat playground tu dengan nyamuk tak makan saman nye .
heheee . tapi best tau . rindu bestie aku . asal lah dia dapat plkn . boring doi dia takda .

aku pun dapat jugak actually plkn . tapi tak dapat yang group first punya.
may be dapat yang second laa kot . hmm entah . tak dapat lagi bagus . hehee

No comments:

Post a Comment