Jan 29, 2011

my nickname ;

hello peopleee ,
hee salam ,

okey jommm senarai kan bape banyak nickname aku yang orang guna
first of all mesti laa :

azila 
nama aku pendek je . noor azila . tapi major panggil azila . senang !
aku penah tanye abah aku , nape tak letak name panjang2 sampai dua atau tiga name
sampai dekat ic pon tak muat .
pastu abah aku cakap , name pendek senang . 
nanti nak nikah takde laa terbelit lidah nak sebut .
heheee . tapi betol juga kan 

okey second 
zila
nie name paling tak bape banyak orang nak guna laa .
aku pun tak berapa suka sangat nickname nie . panggil azila terus kan senang
kadang2 guna name ni , budak2 pompuan esperanza . habib sekali sekala 
pastu cikgu tusyen aku masa darjah 6 . dia ingat masa tu nme aku noorzila .
so panggil laa zila , zila .

third mesti lahh
ila 
okey yang nie banyak orang guna , nampak manja ke ?
bagi aku yang biase dengar macam normal je .
tapi bila budak laki kelas aku dengar macam apetah . abis kena bahan sebab 
nama aku macam manja , hee bia laa .
major yang guna name nie ofcoz laa family aku ,
neighbour , bestfriends aku , budak2 pompn smka simpang 5 .
err sape ehh lagi . ramai ramai . sedara mara jiran2 aku pun panggil ila

pastu 
aisachi 
yang nie nickname aku saje je letak . major budak skola kenal frm name tu
well dekat FB pun nme akhir aku tu . pastu kadang2 text ngn budak skola 
dorang panggil nme tu 

lepas itu 
sachi , saiscaschi , azila saici 
yang nie orang pelik2 je guna .
suka hati menukar nukar nama orang . ape daaa


so korang sume dalam group yang mana ?

No comments:

Post a Comment