Jan 1, 2011

malu kot !

hello peopleee ,


peopleee

today aku pegi bank sebab nak keluar kan duit ~
ehh aku masih kanak kanak lagi sebab hee masih guna buku giro (:
alaa nanti nanti bila dah nak daftar universiti baru laa buat kad :P

hahh pastu , aku punya laa bengap nak mam ~
lupa nama bank yang selalu aku guna sebab nak keluar kan duit
pastu lagi satu bangang nya , tak terfikir pun nak tengok dekat buku bank tu

so dengan yakin nya aku cakap dengan memba aku ,
"wehh , aku nak kua duit . pegi bank rakyat"
kawan aku pun hantar laa .

pastu time nak isi borang kua duit tu , tempat nak isi acc no tu tak cukup .
aku pun dengan muka blur pegi tanya dekat guard kat situ .
"pakcik , nie borang nak kua duit kan ?"
pakcik tu cakap laa iya pastu aku cakap
"asal tempat acc no dia tak cukup ruang ?"
pakcik tu belek2 borang aku pastu dia tengok buku bank aku .

"lahh dik , nie buku GIRO ni dekat bank BSN belah sana tu"
"ehh yeke pakcik ? sorrysorry ."

duhh muka dah malu tahap gaban taktau nak letak mana siodd .
dah laa orang ramai gila kat bank rakyat time tu .
grr so conclusion nya

FIKIR DULU SEBELUM BERTINDAK !

No comments:

Post a Comment