Jan 24, 2011

kim hyun joong ;

hello peopleee ,

gosssh , pagi pagi buta nie tengok kim hyun joong macam orang gila je .
ohh ya aku tengok video time dia datang pavillion for promotion faceshop .
gila handsome laa dia . and ada lucky person yang beli product tu above rm300
dapat tangkap gambar and and that time , kim hyun joong peluk dia !
ohh my god . gila bertuah laa perempuan tu . aku yang tengok kat tepi pun
dah buat drama keluar air mata tengok dia peluk perempuan tu .

kalau dalam cerita , elehhh tak heran pun . tapi nie ... arghhh .
JEALOUS laa bhai ! muka dia muka tak berperasaan macam
muka orang jauh tuuu . hahaaa .

tapi kim hyun joong memang , pehhh . bergetar urat saraf tengok dia senyum !

 tengok tengok dia senyummm :D


 muka heartless :)


wahh , dia sangat sangat handsome ! :D



No comments:

Post a Comment