Jan 4, 2011

kereta lesen !

hello peopleee ,
assalamualaikummmmm :)


wahh , tak puas  hati gilaa aku nak baham kau and kau !
eks macam sudah lebih saja ! ;D
ehh actually nak cakap pasal title di atas . KERETA LESEN ! lesen kereta laaa ,
hmmmm sebenar nya lesen L aku dah lama mati , around bulan 10/2010 .
disebabkan terlampau sebok nak spm and aku pun duduk asrama and
bila balik rumah pun aku asyik lupa je nak suruh bapa kau renew .
so around last week , a week before nak new year tu baru aku renew .
sebab nak continue lesen P
siap booking lagi for next test nak cukup kan 12jam belajar kereta .

kann ada aku tulis entry before niehh pasal jadual aku kan ?!
hahh yang tu suma kena cancel balik
sebab sebab lesen L yang aku renew tu belum siap lagi !
agrhhh geram nya laaa .
ingat lagi cepat lagi bagus . nie kena tunggu siap papstu baru boleh continue
so if dah siap may be aku boleh ambik test JPJ 2FEB nanti .
hishh cepat cepat lahh siap . aminn ;DD

No comments:

Post a Comment