Jan 1, 2011

jadual lesen kereta ;DD

hello peopleee ,


sumpah boring gila taktau nak buat apa ?
guling guling ? main masak masak ? mak mak ? pengantin pengantin ?
hoihh sedar diri ! anda sudah mahu menjangkau lapanbelas tahun lagi 3BULAN!
ehh kejap nya sudahh besar :) tapi tapi gila takut laa nak hadap life luar tu suma .

ohh saya bukan nak cerita apa , ehh SAYA ?
gila SKEMA maknenek kau tahi kucin' ! hahaa

actually , hmm aku nak story saja
yang bapa aku suruh habis kan test lesen cepatcepat !
tapi cepatcepat yang MEMBUNUH PUNYA JADUAL ! penat kot ~

okey tangok jadual aku ehh januari niehh

03/01-isnin : 1030-1230 tghari
04/01-selasa : 0500-0700 malam
05/01-rabu :0300-0500 petang
07/01-jumaat : 0830-1030 pagi
11/01-selasa : 0300-0500 petang

pastu test
21/01-khamis: 0830 pagi

wahwahh . sebenarnya okey je jadual nya . just saja nak gedik lebih
aku nak gap jauh2 kot . tapi okey laa jugaa .
aku TAKUT sebenarnya . kalau test motor tu kacang panjang je senang nya
tapi kereta tu . aduhh . gabra cuak segala bagai perasaan ada . hehe :DD


No comments:

Post a Comment