Jan 1, 2011

haihh hati :)

hello peopleee ,




rasa pedih kann hati bila kita dengar luahan orang yang kita suka ,
tengah nangis pasal girlfie/boyfie lain kann ?
padahal orang tu kita suka gilaa .
and boyfie/girlfie yang buat orang kita nangis tu pula suka orang lain
yang just around korang je kann .
if jauh sikit may be tak bape kesah sangat . hmm , tapi aku dapat rasa kann
betapa sakit , perit , pedih segala macam yang seangakatan laa . hee

sebenarnya takda kaitan ngan aku punn . cite nie dari MY GIRL . cite korea . hahaa
tengok banyak kali punn rase sedihh . but sangat nice

No comments:

Post a Comment