Jan 27, 2011

contest pic hitam putih paling cool ;

hello peopleee ,

pagi pagi dah buka blog , then tengok blog cik amni ,
heee , sebab dia suruh tengok so merajinkan diri pegi jengah tengok entry baru :)

pastu pastu kat side bar belog cik amni ; ada contest pic hitam putih paling cool ! fuyoooh !
eh ehh cik amni , awak tak tag kita tapi kalau kita nak join , boleh kan ?

cik amni ; angguk angguk kepala atas bawah !
yes ! sayang awak cik amni . muahhh billion dollar !

okey syarat penyertaan boleh click sini ;  


okey saya letak picha ini sebagai taruhan !


okey , dari kiri jung shin , jong hyun , yong hwa , min hyuk !
okey tak ? cool kan ?! angguk laa kepala . haihh


okey azila , stop merepek meraban !
cabut jari tu nanti . suka tulis yang tak berkenaan 
\\(^_^)//

*
*
*
*
*
*
*
ehh penat laa nak buat star banyak2 ,
ingat senang ke nak pegang shift , star pastu enter 

azila , stop merepek ! cubit baru tau -,-
okey ini baru gambar betol punya 
 
made from london punya ! hahahaaaa :D

okey , kalau tak clear boleh click gambar untuk tumbesaran :D
muka kebudak budakan terserlah , well gambar antik kot nie ,
gambar time form 2 ! ecehh padahal umur baru bape nak kata gambar antik
poooodah !


okey ,kalau menang rm100 nak buat apa ?
ohh saya nak kumpul laa bagi banyak banyak macam gunung kinabalu 
pastu pastu saya nak beli honda CBR super bike !
huishh , cita cita tinggi melangit . bia laa . aku suka . bluek :P

okey saya tag dorang ;

okey done lima orang , ehh kalau yang lain nak join . boleh jugak .
cepat cepat ! tarikh tutup 
1 MARCH 2011

okey good luck then  \\(^_^)//

3 comments:

  1. awak tag kita?? ahaha nnti kita buat eh x) thx tao! heee

    ReplyDelete
  2. salam..hye ! terima kasih sebab join yaaaa
    good luck :)

    ReplyDelete