Jan 11, 2011

blog header ;

hello peopleee ,
ini hasil kerja aku . ahaaa .
lawa tak lawa comment jommmmm



nie kira 2nd yang aku buat . before nie header gambar lappy
tapi dah terdelete plak sebab pc aku guna nieh baru format

  yang nie kesinambungan dari yang atas , oleh kerana sebab ( sama je kerana ngan sebab tu -,-)
wayang jap . yang kat ats tu simple gila so aku create laa yang nie 



pastu dh boring kat atas tu and aku punya blog ada sikit problem so aku tuka name.
dulu aisachi sekarang aisachilla . heheee . header pon tuka baru jugak :)
yang nie mengedik buat baru . padahal kat atas tu tak sampai seminggu betenggek kat blog aku
so aku boring aku tuka baru . ehhh sume berkaitan tulip :) dah aku suka . hehe


tapi aku tak pro lagi mengedit edit nieh . nanti aku nak try blaja photoshop plak
gila blur aku nak paham benda tu . tunggu laa aku senang sikit nak layan2 benda remeh temeh
nanti baru aku buka photoshop tu . ohh ya . aku pun nak try laa nanti letak picture aku kat header
try and error jelahh . aku bukan pandai mana nak edit chantek2 sangat niehh . 
okehh laa korang , selamat berkarya 

No comments:

Post a Comment