Jan 1, 2011

akmal ahmad ;(

hello peopleee ,


peopleee

semalam hari ahad habib our ketua kelas post dekat facebook ,
that our classmate MOHD AKMAL accident !
seriosly aku , kami budak perempuan tak percaya .
yeahh even tahu dia memang suka bawa moto laju laju
tapi , kami just fikir dia accident just luka2 sikit saja mcm awie
or yang paling teruk pun macam aku . sampai kena jahit .

tapi tapi dia accident sangat teruk !
patah kaki . tangan may be and tulang rusuk .
Ya Allah . Kau kuat kan laa sahabat aku
kami sangat sayang kan dia .


tadi habib post kat facebook lagi about akmal ;

Dia still unconscious but bila kami cakap dgn dia, dia bagi respon. Kaki tangan bergerak-gerak, kepala bergoyang, dia menangis, dia gigit tube yg ada dalam mulut dia, badan dia bergerak. Pray for him, guys.

aku rasa nak menagis pun ada . semoga dia cepat sembuh ! aminnn


in the middle ; our AKMAL AHMAD


our classmate :)

No comments:

Post a Comment