Jan 8, 2011

100 times and more ! ahaa

peopleee ,

semalam kan kann . oleh kerana aku sudah tidak sekolah
so kerja aku membuang masa and karen ( elektrik ) kat rumah . hahaa
lepak depan pc berjam jam lamanyaa . and kau tau apa ?

kalau korang mesti dah dengar lagu macam2 kan ?
tapi aku asyik ulang lagu yang samaaaa je tak jemu2 . heheeee .
lebih 100 kali kot ulang lagu yang sama tanpa rasa boring
tahh aku suka gila lagu kat belog aku niehh .
even korang yang tak paham korea pon akan cakap
ohh ini mesti lagu sedih . memang punn .
rasa macam something bila dengar lagu nie . jiwa tenang ;DD

korang dengar lahh lagu nieeee
WITHOUT WORD-park shin hye
and korang boleh search kan google if nak tau maksud dia .

No comments:

Post a Comment